Online cursussen Marifonie Online Cursus + Examen

Marifonie Online Cursus + Examen
Kosten: € 99,-

Binnenvaart marifoon

Voordeel:
€ 32,00

Onlinecursus Basiscertificaat Marifonie

Met standaard:

  • Gratis app
  • Onbeperkt examens oefenen
  • Slaaggarantie
  • Voorleesfunctie
  • Feed back
  • Foto's en plaatjes

De complete opleiding Basiscertifcaat Marionie bestaat uit vier heldere lessen met veel oefenvragen en feedback. De lesstof kun je zo vaak doorlezen als je wilt.   

Werkt op alle besturingssystemen en apparaten. 

De cursus werkt op een smartphone (Iphone en android), tablet, laptop en PC (windows en apple).  

Onbeperkt examens oefenen

Met de ingebouwde examentrainer kun je onbeperkt proefexamens maken. Je maakt online een proefexamen, je krijgt direct de uitslag. Daarna kun je gelijk weer een ander proefexamen maken. Zo kun je blijven oefenen. 

100% Slaaggarantie

Als je alle leerstof hebt doorgenomen en alle vragen 1 maal met goed gevolg doorlopen hebt zal de kennisopname 100% zijn en ontvang je automatisch het Certificaat van Deelname. Daarna ga je examen doen. Mocht je onverhoopt niet slagen, dan kun je het certificaat plus de examenuitslag mailen en betalen wij het betaalde examengeld terug.

Voorleesfunctie

Deze voorleesfunctie is een prima hulpmiddel voor dyslectici. Maar ook als je niet dyslectisch bent, is het een prima hulpmiddel bij het leren. Je neemt de leerstof beter op als je het leest en hoort.  

Feedback

Dagelijks krijg je vragen (mail/app) over de onderwerpen die je eerder foutief beantwoord hebt. Op deze manier leer je van je fouten.

Foto's en plaatjes

Voor iedereen die meer visueel is ingesteld wordt er gebruik gemaakt van foto's en duidelijke plaatjes.

Cursusboek GMDSS

Het cursusboek 'Studiewijzer GMDSS' (winkelwaarde €18,95) zit digitaal in de cursus verwerkt. Alles wat in het boek staat, staat ook in de cursus. Cursusboek is niet nodig.

Tijdsduur: 4 maanden onbeperkt toegang

VBO is door de minister aangewezen als examinerende instantie voor Marifonie en Marcom-B. Als landelijk examinator voor de watersport organiseert VBO minimaal een keer per maand op zaterdagochtend op diverse plaatsen een schriftelijk examen Marifonie en Marcom-B. Hieronder een overzicht van de reeds geplande data en plaatsen.

Aanmelden voor het examen

Het is aan te bevelen om eerst de cursus en hoeveelheid leerstof te bekijken alvorens je het examen vastlegt. Je kunt voor het examen aanmelden door te bellen naar Watersportcursussen 0162-323396 of je stuurt een mailtje naar kantoor@watersportcursussen.nl .

De reeds geplande data zijn:

Dag Tijd Plaats
Zaterdag 8 september 10.30 uur Utrecht
Zaterdag 6 oktober 10.30 uur Utrecht

Je krijgt na aanmelding van VBO een bevestiging. 

Registratie van de marifoon

Een marifoon is een maritime zender en een zender moet geregistreerd worden bij Agentschap Telecom. Voor registratie klik hier.

Gratis proefexamens marifonie

In de online cursus zit een speciale module waarmee je eindeloos proefexamens kunt maken.


Zij gingen u voor

Reacties cursisten

Reactie van

Inna Brockhoff

Plaats

.

 

"Tijdens het voorbereiden voor mijn examen Marifonie ontdekte ik gelukkig de studiewijzer van VBO, geschreven door Ben Ros. in tegenstelling tot studiemateriaal van anderen is de Studiewijzer VBO zeer helder geschreven. Kennis die nodig is voor het examen is duidelijk gegroepeerd op onderwerp, de teksten zijn heel goed leesbaar, je hoeft niet te zoeken naar de info die je nodig hebt. Tekst wordt prima ondersteund door begrijpelijke afbeeldingen. Middels de lesstof begrijp je direct waar het om gaat en snap je ook wat je leert. Dat betekent dat het domweg uit je hoofd leren beperkt wordt tot de strikt noodzakelijke dingen. Ik heb mijn examen basismarifonie in 1 x zonder fouten gehaald. Dat was me zonder Ben Ros' studiewijzer niet gelukt. Voor KVB 1 en 2 heb ik dus ook de studiewijzers van VBO, Ben Ros aangeschaft en het is echt een opluchting om met deze boeken de lesstof te kunnen leren. De uitgebreidde oefenvragen helpen je de stof eigen te makdn. Op de website worden de recentste drukken uptodate gehouden voor wat betreft de exameneisen. Dat geeft een zeker gevoel. Zowel voor het examen als voor de toepassing in de praktijk!"