Online cursussen Klein Vaarbewijs 2

Online cursus Klein Vaarbewijs 2
Kosten: € 69,-

Thuisstudie (12 maanden), 100% Slaaggarantie
Cadeau, het fysieke boek (21,95)

Onlinecursus Klein Vaarbewijs 2 

Met standaard:

  • Gratis app
  • Onbeperkt examens oefenen
  • Slaaggarantie
  • Voorleesfunctie
  • Feed back
  • Filmpjes, foto's, plaatjes
  • Video fragmenten
  • Waterkaart (A3)

De complete opleiding Klein Vaarbewijs 2 bestaat uit vier heldere lessen met veel oefenvragen en feedback. De lesstof kun je zo vaak doorlezen als je wilt. De waterkaart (A3) ontvang je thuis per post.

Werkt op alle besturingssystemen en apparaten

De cursus werkt op een smartphone (iPhone en Android), tablet, laptop en PC (Windows en Apple).  

Onbeperkt examens oefenen

Met de ingebouwde examentrainer kun je onbeperkt proefexamens maken. Je maakt online een proefexamen, je krijgt direct de uitslag. Daarna kun je gelijk weer een ander proefexamen maken. Zo kun je blijven oefenen. CBR neemt de examens af.

Slaaggarantie

Als je alle leerstof hebt doorgenomen en alle vragen 1 maal met goed gevolg doorlopen hebt zal de kennisopname 100% zijn en ontvang je automatisch het Certificaat van Deelname. Daarna ga je examen doen. Mocht je onverhoopt niet slagen, dan kun je het certificaat plus de examenuitslag mailen en betalen wij het betaalde examengeld terug.

Voorleesfunctie

Deze voorleesfunctie is een prima hulpmiddel voor dyslectici. Maar ook als je niet dyslectisch bent, is het een prima hulpmiddel bij het leren. Je neemt de leerstof beter op als je het leest en hoort.  

Feedback

Dagelijks krijg je vragen (mail/app) over de onderwerpen die je eerder foutief beantwoord hebt. Op deze manier leer je van je fouten.

Filmpjes, plaatjes, foto's

Voor iedereen die meer visueel is ingesteld wordt er gebruik gemaakt van aanvullende filmpjes, foto's en duidelijke plaatjes.

Tijdsduur: 12 maanden onbeperkt toegang

De studieduur is gemiddeld 25 à 30 uur. Je hebt 4 maanden toegang tot de cursus. De cursus Klein Vaarbewijs 2 bestaat uit vier lessen en bij elke les ongeveer honderd vragen. De vragen maak je online (je kunt ze niet downloaden).

Verlengen 

In verband met de lange wachttijden bij het examenbureau hebben we toegang tot de onlinecursus tijdelijk verlengd van 4 naar 12 maanden.

Klein Vaarbewijs 2 (ICC inland and coastal waters)

Als je Vaarbewijs 1 hebt en je wilt het ruime water op, zoals de Zeeuwse Stromen, het IJsselmeer of de Waddenzee, dan heb je Klein Vaarbewijs 2 (VB 2) nodig. VB 2 is een heel andere studie dan VB 1. VB 1 is vooral ‘leerwerk', tijdens de VB 2 studie leer je dingen als: waypoints bepalen; koersen uit de kaart halen en in de kaart zetten; koersen corrigeren en stroom verkavelen; dieptes berekenen bij hoog- en laagwater; weerkaarten interpreteren. De VB 2 cursus is beslist lastiger dan de VB 1 cursus, maar voor de liefhebber van ruim water is de leerstof zeer interessant.

Cursusboek (nu gratis)

Het cursusboek 'Studiewijzer Klein Vaarbewijs 1 & 2' (winkelwaarde € 21,95) zit digitaal in de cursus verwerkt. Alles wat in het boek staat, staat ook in de digitale cursus.

Passer en plotter

Naast de online cursus heb je ook nog een eenvoudige passer en een plotter (koersliniaal) nodig. Deze zijn niet bij de cursusprijs inbegrepen.

Let op:

Je moet eerst VB 1 hebben voor je examen VB 2 kunt doen. VB 1 plus VB 2 op 1 dag kan ook (combi examen). Het examen Vaarbewijs wordt door het CBR afgenomen.
Als je geslaagd bent, krijg je een combipas Klein Vaarbewijs 2 + ICC inland and coastal waters in creditcard formaat.

Gratis online voorbeeldexamen

Voor een gratis Klein Vaarbewijs 2 examen met tips van het examen instutuut CBR klik hier

100% slaaggarantie

Review

SNELLE BOTEN

Vaarbewijs gevolgd met succes.

De (internet) cursus vaarbewijs met succes gevolg via VBO. Zeer tevreden over lesmateriaal(blijkt wel uit de hoge scores na examen) en de service verleent door VBO. Zeker een aanrader!

Schrijf zelf een beoordeling

Schrijf zelf een beoordeling

Plaats uw reactie en ontvang gratis het meeslepende boek "Zeebonken en Zeehelden"! 

Schrijf zelf een beoordeling


Zij gingen u voor

Reacties cursisten

Reactie van

Rene

Plaats

.

 

"Goedemiddag, Ik heb vorige week mijn examen voor het vaarbewijs succesvol afgerond en ben inmiddels in het bezit van het vaarbewijs. De cursus is super en heeft mij heel geholpen. Gr. Rene "