Boeken Zelfstudie pakket Vaarbewijs

Zelfstudie pakket Vaarbewijs
Kosten: € 35,-

Boek + online examentrainer (4 maanden actief)

Het zelfstudiepakket Klein Vaarbewijs 1 & 2 bestaat uit het Cursusboek 'Klein Vaarbewijs 1 & 2' (€ 21,95) plus de daarbij behorende online examentrainer Klein Vaarbewijs (€ 19,50), totaal € 41,45 voor

€ 35,00

geen verzendkosten! (PostNL bezorgt  nog steeds)

 

 

Cursusboek Klein Vaarbewijs

  • Alles wat je moet weten voor het examen Klein Vaarbewijs 1 & 2
  • Een nieuwe en verfrissende kijk op het examen Klein Vaarbewijs 
  • Eenvoudige teksten, heldere illustraties, no nonsens en examengericht

Meest verkochte cursusboek

Het Cursusboek Klein Vaarbewijs 1 en 2 is al meer dan 19 jaar het meest gebruikte boek bij de Vaarbewijsopleidingen in Nederland en is ook prima geschikt voor zelfstudie. Het boek is gemaakt voor de beginnende watersporter met weinig of geen vaarervaring. Alle specifieke begrippen en vaardigheden die de cursist moet kennen voor het examen worden in begrijpelijke taal uitgelegd. Het boek is een product van de jarenlange leservaring van vele vaarbewijs instructeurs.

Meer dan 800 oefenvragen

In het cursusboek staan meer dan 800 oefenvragen. Elk stukje leerstof wordt gevolgd door een aantal oefenvragen omdat leren meer is dan alleen lezen. Je moet ook testen of je de leerstof begrepen hebt. 
De gebruiker kan altijd met zijn vragen en opmerkingen bij VBO terecht. Het is een cursusboek voor en door de watersporter. Dankzij de input van de gebruikers is de nieuwe druk weer een stuk beter en completer dan de vorige druk.

Vaarbewijs plus Internationaal Vaarbewijs, het ICC inland and coastal waters.

In Nederland is het Vaarbewijs verplicht voor een beperkte categorie boten (langer dan 15 meter en/of sneller dan 20 km/uur) maar in het buitenland is het vaarbewijs vaak verplicht voor vrijwel alle boten. Omdat het Nederlandse Klein Vaarbewijs is gecombineerd met het internationale ICC inland and coastal waters voldoet u met het ICC aan vrijwel alle buitenlandse eisen.

Online Examentrainer Klein Vaarbewijs 1 en 2

Tijdsduur: 4 maanden onbeperkt toegang

Met de examentrainer train je heel gericht. De memotrainer selecteert dagelijks de vragen die je regelmatig fout beantwoord. 

Onbeperkt examens oefenen

Je kunt met de examentrainer onbeperkt examens oefenen. Als je een examen gemaakt hebt, krijg je direct de uitslag. Daarna genereerd het systeem weer een nieuw examen. 

Werkt op alle besturingssystemen en apparaten

De examentrainer werkt op iPhone en Android telefoon, tablet, laptop en PC (Windows en Apple).  

Examen

Het examen wordt afgenomen door het CBR.
 

Gratis online voorbeeldexamen

Voor een gratis Klein Vaarbewijs examen met tips van het CBR klik hier

Opleiding Instructeur Klein Vaarbewijs

Zaterdag 14 november is er een gratis informatieochtend in Delft.

Review

SNELLE BOTEN

Vaarbewijs gevolgd met succes.

De (internet) cursus vaarbewijs met succes gevolg via VBO. Zeer tevreden over lesmateriaal(blijkt wel uit de hoge scores na examen) en de service verleent door VBO. Zeker een aanrader!


Zij gingen u voor

Reacties cursisten

Reactie van

Marc

Plaats

.

 

"Hallo, hierbij kan ik mede delen dat ik dinsdag 19 jl november met 73 uit 80 pu,nten het vaarbewijs 1 heb gehaald, met dank aan de prettige en uitgebreide online leer en oefencursus van jullie. Dank voor de ondersteuning en support, groet, Marc "