Boeken Zelfstudie pakket Vaarbewijs

Zelfstudie pakket Vaarbewijs
Kosten: € 35,-

Boek + online examentrainer

Het zelfstudiepakket Klein Vaarbewijs 1 & 2 bestaat uit het Cursusboek 'Klein Vaarbewijs 1 & 2' (€ 21,95) plus de daarbij behorende online examentrainer Klein Vaarbewijs (€ 19,50), totaal € 41,45 voor

€ 35,00

Cursusboek Klein Vaarbewijs

  • Alles wat u moet weten voor het examen Klein Vaarbewijs 1 & 2
  • Een nieuwe en verfrissende kijk op het examen Klein Vaarbewijs. 
  • Eenvoudige teksten, heldere illustraties, no nonsens en examengericht.

Meest verkochte cursusboek

Het Cursusboek Klein Vaarbewijs 1 en 2 is al meer dan 18 jaar het meest gebruikte boek bij de Vaarbewijsopleidingen in Nederland en is ook prima geschikt voor zelfstudie. Het boek is gemaakt voor de beginnende watersporter met weinig of geen vaarervaring. Alle specifieke begrippen en vaardigheden die de cursist moet kennen voor het examen worden in begrijpelijke taal uitgelegd. Het boek is een product van de jarenlange leservaring van vele vaarbewijs instructeurs.

Meer dan 800 oefenvragen

In het cursusboek staan meer dan 800 oefenvragen. Elk stukje leerstof wordt gevolgd door een aantal oefenvragen omdat leren meer is dan alleen lezen. Je moet ook testen of je de leerstof begrepen hebt. 
De gebruiker kan altijd met zijn vragen en opmerkingen bij VBO terecht. Het is een cursusboek voor en door de watersporter. Dankzij de input van de gebruikers is de nieuwe druk weer een stuk beter en completer dan de vorige druk.

Vaarbewijs plus Internationaal Vaarbewijs, het ICC inland and coastal waters.

In Nederland is het Vaarbewijs verplicht voor een beperkte categorie boten (langer dan 15 meter en/of sneller dan 20 km/uur) maar in het buitenland is het vaarbewijs vaak verplicht voor vrijwel alle boten. Omdat het Nederlandse Klein Vaarbewijs is gecombineerd met het internationale ICC inland and coastal waters voldoet u met het ICC aan vrijwel alle buitenlandse eisen.

Online Examentrainer Klein Vaarbewijs 1

Tijdsduur: 4 maanden onbeperkt toegang.

Met de examentrainer train je heel gericht. De memotrainer selecteert dagelijks de vragen die je regelmatig fout beantwoord. 

Onbeperkt examens oefenen

Je kunt met de examentrainer onbeperkt examens oefenen. Als je een examen gemaakt hebt, krijg je direct de uitslag. Daarna genereerd het systeem weer een nieuw examen. 

Werkt op alle besturingssystemen en apparaten. 

De examentrainer werkt op een smartphone (iPhone en Android), tablet, laptop en PC (Windows en Apple).  

Examen

Je kunt het hele jaar door examen doen in een van de vijf examenlokaties, Alkmaar, Den Bosch, Zwolle, Zoetermeer en Dordrecht. Vergeet niet tijdig een examen af te spreken; kosten € 42,-. Voor aanmelden examen klik hier.
Als je geslaagd bent krijg je een combipas Klein Vaarbewijs 1 + ICC inland waters in creditcard formaat. 

Gratis online voorbeeldexamen

Voor een gratis Klein Vaarbewijs examen met tips van het examen instutuut voor het Klein Vaarbewijs (VAMEX) klik hier.

Review

SNELLE BOTEN

Vaarbewijs gevolgd met succes.

De (internet) cursus vaarbewijs met succes gevolg via VBO. Zeer tevreden over lesmateriaal(blijkt wel uit de hoge scores na examen) en de service verleent door VBO. Zeker een aanrader!


Zij gingen u voor

Reacties cursisten

Reactie van

Toon van Meer

Plaats

.

 

"Ik heb het klein vaarbewijs gehaald met dank aan het vbo leerboek,het boek is fijn opgebouwd met iedere keer een kort stukje leerstof en een aantal vragen over de leerstof. Het zijn geen elle lange hoofdstukken maar gewoon 2-3 pagina's en dan 10-20 vragen enz. Ik raad het boek zeker aan iedereen aan,misschien help het ook mensen die wat lastiger kunnen leren of als je er wat minder tijd achter elkaar aan kunnen besteden. 15 uur heb ik er totaal aan besteed. Dank aan vbo en iedereen die nog op moet,succes!!!"