Boeken voor vaarbewijs

Al jaren zijn onze boeken het meest gebruikt bij de Vaarbewijs Opleidingen in Nederland.

Boek voor het examen

Cursusboek Vaarbewijs 1 en 2 en Marifonie

In het cursusboek Klein Vaarbewijs 1 & 2 staat alles wat je moet weten voor het examen Klein Vaarbewijs 1 & 2. Het Nederlandse Vaarbewijs is gecombineerd met het Internationaal Vaarbewijs (ICC).

In het cursusboek Marifonie staat alles wat je moet weten voor het examen Marifonie. Het boek is geschikt voor iedereen ook wanneer je dyslectisch bent. Al jaren is het boek het meest gebruikte boek bij Vaarbewijs Opleidingen in Nederland. Het cursusboek is prima geschikt voor zelfstudie.

De cursusboeken Vaarbewijs en Marifonie zijn ontwikkelt voor de beginnende watersporter. In de boeken Vaarbewijs en Marifonie staan meer dan 800 oefenvragen.

Vind jouw dichtstbijzijnde cursuslocatie

Groot aanbod aan cursus
locaties door heel Nederland

Watersportcursussen beschikt over 30+ locaties in Nederland waar jij gemakkelijk en snel jouw examen kunt afronden. Bekijk snel het locatieoverzicht en vind gegarandeerd een locatie bij jou in de buurt!

De regels van vaarbewijzen in het buitenland

Varen in het buitenland?
Ontdek de regels!

Bent u van plan om binnenkort te gaan varen in het buiteland? Ga dan goed voorbereid op reis. Bekijk hier wat je nodig hebt om te mogen varen in het buitenland? Wij hebben een overzicht gemaakt per land en de benodigdheden. Kijk snel verder!