Online cursussen Marifonie

Online cursus Marifonie
Kosten: € 49,-

Thuisstudie, binnenvaart marifoon
Slaaggarantie + fysiek boek cadeau!

Examen informatie

Onlinecursus Basiscertificaat Marifonie

Tijdsduur: 4 maanden onbeperkt toegang

Met standaard:

  • Gratis app
  • Onbeperkt examens oefenen
  • Slaaggarantie
  • Voorleesfunctie
  • Feed back 

De complete opleiding Basiscertificaat Marifonie bestaat uit vier heldere lessen met veel oefenvragen en feedback. 

Gratis app

Werkt op alle besturingssystemen en apparaten. 

Onbeperkt examens oefenen

Met de ingebouwde examentrainer kun je onbeperkt proefexamens maken. Je maakt online een proefexamen je krijgt direct de uitslag. Daarna wordt er weer een nieuw proefexamen gemaakt. Zo kun je blijven oefenen.

100 % Slaaggarantie

Als je alle leerstof hebt doorgenomen en alle vragen 1 maal met goed gevolg doorlopen hebt zal de kennisopname 100% zijn en ontvang je automatisch het Certificaat van Deelname. Daarna ga je examen doen. Mocht je onverhoopt niet slagen, dan kun je het certificaat plus de examenuitslag mailen en betalen wij het betaalde cursusgeld terug.

Voorleesfunctie

Deze voorleesfunctie is een prima hulpmiddel voor mensen met dyslexie. Maar ook als je niet dyslectisch bent, is het een prima hulpmiddel bij het leren. Je neemt de leerstof beter op als je het leest en hoort.   

Feed back

Elke dag herhaling van de eerder foutief beantwoorde vragen, op die manier leer je van je fouten.

De gemiddelde studieduur is 8 à 10 uur. Je hebt 4 maanden toegang tot de cursus. De cursus marifonie bestaat uit vier lessen en bij elke les ongeveer honderd vragen. De vragen maak je online (je kunt ze niet downloaden).

Verlengen 

Je hebt vier maanden lang onbeperkt toegang tot de onlinecursus. Mochtt je in die tijd de cursus niet afgerond hebben, kan de cursus voor vier maanden verlengd worden.

Verleng uw cursus gemakkelijk online >

Basiscertificaat Marifonie

Het Basis Certificaat Marifonie is bedoeld voor het bedienen van een binnenvaart marifoon. Onderwerpen die in de cursus worden behandeld zijn: wet- en regelgeving; kanalen, uitluisteren en openbaar verkeer; nood- spoed- en veiligheidsverkeer en de techniek.  

Cursusboek (nu gratis bij de online cursus)

Het Marifonie deel uit het Cursusboek Marifonie en Marcom-B is digitaal in de cursus verwerkt. Alles wat in het boek staat, staat ook in de digitale cursus. 

EXAMEN

VBO is door de minister aangewezen als examinerende instantie voor Marifonie en Marcom-B. Als landelijk examinator voor de watersport organiseren we minimaal een keer per maand een schriftelijk examen Marifonie en Marcom-B. Voor aanmelden voor het examen klik hier.

Kosten

Het marifonie examen kost  € 68,-. Voor een gratis proefexamen marifonie klik hier . In de cursus kunt u onbeperkt proefexamens maken.

REGISTRATIE

Een marifoon is een maritime zender en een zender moet geregistreerd worden bij Agentschap Telecom. Voor registratie klik hier.  

100% slaaggarantie

Review

MARIFONIE EN MARCOM-B

Mijn marifonie-basis certificaat gehaald.

Op de dagcursus met direct examen er achteraan , eerst een week alles doorgelezen en toen deze dag 46 punten gehaald en geslaagd. ipv volledige zelfstudie is dit zeer ontspannen en goed gegaan.

Schrijf zelf een beoordeling

Schrijf zelf een beoordeling

Plaats uw reactie en ontvang gratis het meeslepende boek "Zeebonken en Zeehelden"! 

Schrijf zelf een beoordeling


Zij gingen u voor

Reacties cursisten

Reactie van

Adam

Plaats

.

 

"Ik deed de online-cursussen Vaarbewijs 1 en 2 én Marifonie en ben voor alle onderdelen in 1 keer geslaagd. TOP-cursussen! En wat heeft die memotrainer me fantastisch geholpen! Dank!!!"