Online cursussen Klein Vaarbewijs 1+2

Online cursus Klein Vaarbewijs 1 + 2
Kosten: € 99,-

100% Slaaggarantie
Cadeautje, het fysieke boek (21,95) gratis

Onlinecursus Combinatie VB 1 + VB 2

Met standaard:  

  • Gratis app 
  • Onbeperkt examens oefenen
  • Slaaggarantie
  • Voorleesfunctie
  • Feed back
  • Filmpjes, foto's, plaatjes
  • Waterkaart (A3)

De complete opleiding Klein Vaarbewijs 1 en 2 bestaat uit acht heldere lessen met veel oefenvragen en feedback. De lesstof kun je zo vaak doorlezen als je wilt. De waterkaart (A3) ontvang je thuis per post.

Werkt op alle besturingssystemen en apparaten

De cursus werkt op een smartphone (iPhone en Android), tablet, laptop en PC (Windows en Apple).  

Onbeperkt examens oefenen

Met de ingebouwde examentrainer kun je onbeperkt proefexamens maken. Je maakt online een proefexamen, je krijgt direct de uitslag. Daarna kun je gelijk weer een ander proefexamen maken. Zo kun je blijven oefenen. De Vamex, https://www.vamex.nl/inschrijven/direct-inschrijven neemt de examens af.

Slaaggarantie

Als je alle leerstof heeft doorgenomen en alle vragen 1 maal met goed gevolg doorlopen hebt zal de kennisopname 100% zijn en ontvang je automatisch het Certificaat van Deelname. Daarna ga je examen doen. Mocht je onverhoopt niet slagen, dan kun je het certificaat plus de examenuitslag mailen en betalen wij het betaalde examengeld terug.

Voorleesfunctie

Deze voorleesfunctie is een prima hulpmiddel voor dyslectici. Maar ook als je niet dyslectisch bent, is het een prima hulpmiddel bij het leren. Je neemt de leerstof beter op als je het leest en hoort.  

Feedback

Dagelijks krijg je vragen (mail/app) over de onderwerpen die je eerder foutief beantwoord hebt. Op deze manier leer je van je fouten.

Filmpjes, plaatjes, foto's

Voor iedereen die meer visueel is ingesteld wordt er gebruik gemaakt van aanvullende filmpjes, foto's en duidelijke plaatjes.

Tijdsduur: 12 maanden onbeperkt toegang

De studieduur is gemiddeld 45 uur maar het kan ook korter of langer. Je hebt 4 maanden toegang tot de cursus. De combinatie cursus Klein Vaarbewijs 1 en 2 bestaat uit twee maal vier lessen en bij elke les ongeveer honderd vragen. De vragen maak je online (je kunt ze niet downloaden).

Verlengen 

In verband met de lange wachttijden bij het examenbureau hebben we toegang tot de onlinecursus tijdelijk verlengd van 4 naar 12 maanden.

Combinatie VB 1 + VB 2 (ICC inland and coastal waters)

Je hebt nog geen Vaarbewijs en je wil op alle binnenwateren kunnen varen en de Zeeuwse Stromen, het IJsselmeer of de Waddenzee, of in het buitenland op zee. Dan heb je VB 1 en VB 2 nodig. VB 1 is vooral ‘leerwerk', tijdens de VB 2 studie leer je dingen als: waypoints bepalen; koersen uit de kaart halen en in de kaart zetten; koersen corrigeren en stroom verkavelen; dieptes berekenen bij hoog- en laagwater; weerkaarten interpreteren. Het VB 2 deel is beslist lastiger dan VB 1, maar voor de liefhebber van ruim water is de leerstof zeer interessant. Voor degenen die internationaal varen is VB 2 een ‘must' omdat in veel Europese landen het ‘ICC coastal waters' (VB 2) verplicht is.

Cursusboek (nu gratis)

Het fysieke cursusboek 'Studiewijzer Klein Vaarbewijs 1 & 2' (winkelwaarde € 21,95) zit digitaal in de cursus verwerkt. Alles wat in het fysieke boek staat, staat ook in de digitale cursus. 

Passer en plotter

Naast de online cursus heeft u ook nog een eenvoudige passer en een plotter (koersliniaal) nodig. Deze zijn niet bij de cursusprijs inbegrepen.

Examen

Het examen Vaarbewijs wordt door de Vamex afgenomen tot half december 2019. In verband met extreme drukte is inschrijven momenteel erg moeilijk. Als je geslaagd bent, krijg je een combipas Klein Vaarbewijs 2 + ICC inland and coastal waters.

Gratis online voorbeeldexamen

Voor een gratis Klein Vaarbewijs 1 en 2 examen met tips van het examen instutuut (VAMEX): klik hier.

100% slaaggarantie

Review

SNELLE BOTEN

Vaarbewijs gevolgd met succes.

De (internet) cursus vaarbewijs met succes gevolg via VBO. Zeer tevreden over lesmateriaal(blijkt wel uit de hoge scores na examen) en de service verleent door VBO. Zeker een aanrader!


Zij gingen u voor

Reacties cursisten

Reactie van

Jim

Plaats

.

 

"Dankzij de goede opbouw v/d internet/on-line cursussen en in het bijzonder de Memotrainer waar ik veel aan heb gehad ligt de benodigde theorie weer vers in het geheugen . Ik ben mij nu nog bewuster v/h gevaar en gaat veiligheid boven alles . Mocht het toevalligerwijze ter sprake komen dan zal ik uw organisatie zeker aanbevelen . Top ! Met vriendelijke groet , Een tevreden cursist , Jim"