Examentrainer

Examentrainer Klein Vaarbewijs 2

€ 21,50
Je ontvangt direct de toegangscode

Je kunt direct starten

 • Ruim 400 examenvragen
 • Onbeperkt examens oefenen
 • Gratis app
 • Feedback
 • Tijdsduur: 4 maanden
 • Inloggen op elk apparaat
 • Stap 1

  Bestel jouw examentrainer

 • Stap 2

  Ontvang direct de toegangscode

 • Stap 3

  Start met de studie

Examentrainer Vaarbewijs 2 

Tijdsduur: 4 maanden onbeperkt toegang

De online examentrainer is een prima hulpmiddel om je voor te bereiden op het examen Klein Vaarbewijs 2. Het is een mooie aanvulling op het cursusboek of mondelinge cursus.

Let op!

Als je gebruik maakt van de VBO online cursus hoef je deze trainer NIET aan te schaffen. De examentrainer is standaard in de onlinecursus ingebouwd.

Onbeperkt examens oefenen

Met de ingebouwde examentrainer kun je onbeperkt proefexamens maken. Je maakt online een proefexamen je krijgt direct de uitslag. Daarna wordt er weer een nieuw proefexamen gemaakt. Zo kun je blijven oefenen.

Gratis app

Werkt op alle besturingssystemen en apparaten. 

Feedback

Elke dag herhaling van de eerder foutief beantwoorde vragen, op die manier leer je van je fouten.

Onbeperkt examens oefenen

Je kunt met de examentrainer onbeperkt examens oefenen. Als je een examen gemaakt hebt, krijg je direct de uitslag. Daarna genereert het systeem weer een nieuw examen. 

Examen

Je kunt het hele jaar door examen doen. Vergeet niet tijdig een gecombineerd examen af te spreken. Kosten € 70,-. Voor aanmelden voor het examen klik hier. Als je geslaagd bent, krijg je een combipas Klein Vaarbewijs 2 + ICC inland and coastal waters.

Gratis online voorbeeldexamen

Voor een gratis Klein Vaarbewijs voorbeeldexamen met tips van het examen instutuut voor het Klein Vaarbewijs (VAMEX) klik hier.

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen gevonden

Wil je liever iemand
persoonlijk spreken?

Meer dan 120.000 mensen
gingen je voor

9.3
9.3 van 10 op basis van
115 beoordelingen.


 • 
  

  Vandaag examen gedaan en geslaagd met 45 punten voor mijn vaarbewijs 2

  Vandaag examen gedaan en geslaagd met 45 punten voor mijn vaarbewijs 2 echt een perfect tool/app om je voor te bereiden op het examen echt een aanrader. Eerder...
  Vandaag examen gedaan en geslaagd met 45 punten voor mijn vaarbewijs 2 echt een perfect tool/app om je voor te bereiden op het examen echt een aanrader. Eerder examen gedaan voor mijn Marifonie certificaat ook daar geslaagd ook hier de brain trainer gedaan, met 44 punten. Beiden braintrainers zijn erg actueel vele vragen kwamen ook terug op de examen vragen, je 19,50 euro is well spend.
  Lees meer

  Danny