Recensie Studiewijzer Watersportcertificaat

Recentie NBD biblion

Ros, Ben / Cursus watersport certificaat : watersport certificaat voor boten tot 15 meter en niet sneller dan 20 km/uur voor alle binnenwateren en zee - EAN 9789491173158.

WSC voorkant.jpg

Bovenstaande titel is onlangs op aanschaf informatie aangeboden aan de openbare bibliotheken. Hieronder vindt u de recensietekst, zoals die door NBD Biblion is gepubliceerd.

Cursus Watersportcertificaat

Cursus watersport certificaat: watersport certificaat voor boten tot 15 meter en niet sneller dan 20 km/uur voor alle binnenwateren en zee / samensteller: Ben Ros. - Eerste druk, 's-Gravenmoer: Vaarbewijsopleidingen, 2015. - 112 pagina's : illustraties, kaarten ; 30 cm + examenkaart.

Het Boek

De Studiewijzer Watersport Certificaat is geschikt voor zelfstudie om voor te bereiden op het examen watersport certificaat voor boten tot 15 meter en niet sneller dan 20 km/uur voor alle binnenwateren en zee. Het zal zeker veel gebruikt worden in cursussen zoals die op verschillende plaatsen in Nederland worden georganiseerd, vaak in samenwerking met watersport organisaties. Het is een echt studie- en oefenboek. Per hoofdstuk wordt een deel van de theorie behandeld en uitgelegd. Dit deel is heel duidelijk en geïllustreerd met voorbeelden, kaartjes en foto's en tekeningen. Na een begrippenlijst volgen dan oefenvragen die overeenkomen met de vragen zoals die op het landelijk examen worden gesteld. Achterin het cursusboek zijn de correcte antwoorden te vinden. Ook is een overzicht opgenomen van alle waterverkeerstekens; navigatielichten en er is een oefenkaart los bij het boek.

Recensent: Drs. H.H. Puite, Bestelnummer: 2014372439 NBD Biblion Afd. Redactie Media Aanbod