Opleiding instructeur Klein Vaarbewijs

Zaterdag 6, 13, 20 en 27 november te Delft

Wat leer je tijdens de opleding?

  • Specifieke nautische kennis
  • Kennisoverdracht
  • Masterclasses

Specifieke nautische kennis

Tijdens de cursus komt de hele stof van Klein Vaarbewijs 1 & 2 nog een keer langs. Je gaat je eigen kennis van de stof opfrissen met hulp van de digitale leeromgeving van VBO en tijdens de cursusdagen behandelen we de struikelblokken (40% van de cursus).

Kennisoverdracht

Vooral voor de deelnemers zonder onderwijservaring is dit een belangrijk deel van de cursus. Je leert hoe je het beste de theorie voor Klein Vaarbewijs kan overdragen zodat jou cursisten het ook echt onthouden en soepel het vaarbewijsexamen halen. We besteden speciaal aandacht aan lesgeven aan volwassenen in heterogene groepen (40%).

Masterclass

Je krijgt een aantal masterclasses over specifieke onderwerpen waarmee je nog beter beslagen ten ijs gaat komen. Bijvoorbeeld een sessie over mondeling presenteren of voorbeeldlessen van de meest ervaren docenten (20%).

De totale tijdbesteding voor de cursus is ongeveer 110 uur.

Opleiding instructeur

Jouw vaarbewijs snel online

Haal snel jouw vaarbewijs
met een online cursus

Makkelijk en snel je klein vaarbewijs 1 en 2 halen, doe je met een online cursus van Watersportcursussen. Je studeert waar en wanneer je wil, met grote slagingskans en tegen lage kosten. Bij onze cursussen is een fysiek boek en examentraining standaard inbegrepen. Zo leer je op een prettige en effectieve manier en stap je al op korte termijn in je snelle motorboot!

  • Inclusief onbeperkt examentrainer
  • Fysiek boek inbegrepen
  • 100% slaaggarantie