Haal nu je vaarbewijs

Nu is het moment om je vaarbewijs te halen:

  • De tweedehands boten zijn nog nooit zo goedkoop geweest.
  • In bijna alle havens is volop plaats.
  • Overal volop boten te huur.
  • Prima opleidingen en niet duur.
  • Nog steeds geen praktijk examen.

Examen en opleiding met garantie voor slechts €111,00.

Dat zijn prijzen uit de vorige eeuw. Ik heb ooit in de jaren zestig voor dat bedrag mijn rijbewijs gehaald, 10 lessen plus examen. Inmiddels kost een rijbewijs minstens 10x zo veel.

Nu je vaarbewijs halen is geld besparen.

De lage prijs heeft alles te maken met het feit je voor het halen van je vaarbewijs alleen een theorie examen hoeft te doen. Als daar een praktijk examen bij komt, wordt het gegarandeerd een heel stuk duurder.

Levenslang

Het vaarbewijs dat je nu relatief eenvoudig en goedkoop kunt halen, blijft een leven lang geldig. Dus als de eisen en kosten voor het vaarbewijs omhoog gaan, kun jij gewoon blijven doorvaren. Het is een mooie investering in je toekomst.

Kies een VBO erkende opleiding of een VBO online cursus.

In principe kan iedereen zich vaarbewijsopleider noemen. Er is geen enkele controle op door de overheid. Dat betekent dat er veel kaf tussen het koren zit. Bij een VBO erkende opleiding kun je er van uitgaan dat men werkt met up to date lesmateriaal en goed opgeleide instructeurs.

Garantie

Bij een VBO online cursus krijg je, als je de cursus helemaal en met goed gevolg doorlopen hebt, een Bewijs van Deelname. Dat betekent dat je klaar bent om examen te doen. Mocht je onverhoopt niet slagen, krijg je het volledige examengeld terug en VBO helpt je verder om er voor te zorgen dat je de volgende keer wel slaagt.

Actie

Als nu met een VBO online cursus vaarbewijs begint, krijg je het cursusboek 10e druk 2017 cadeau (€ 21,95).

Ben Ros,

Vaarbewijsopleidingen (VBO)

Info@benros.nl