Online cursussen

Online cursus Klein Vaarbewijs 1

€ 69,-
Je ontvangt direct de toegangscode

De cursus bestaat uit vier heldere lessen met veel oefenvragen en feedback. De lesstof kun je, 12 maanden, zo vaak doorlezen als je wilt. 

 • Gratis boek
 • 100% Slaaggarantie
 • Onbeperkt examens oefenen
 • Gratis app
 • Voorleesfunctie
 • Feedback
 • Filmpjes, foto's, plaatjes
 • Direct starten met de studie
 • 12 Maanden toegang

 

 • Stap 1

  Bestel jouw online cursus

 • Stap 2

  Ontvang direct de toegangscode

 • Stap 3

  Start met de studie

100% Slaaggarantie

Als je alle leerstof hebt doorgenomen en alle vragen 1 maal met goed gevolg doorlopen hebt zal de kennisopname 100% zijn en ontvang je automatisch het Certificaat van Deelname. Daarna ga je examen (bij CBR) doen. Mocht je onverhoopt niet slagen, dan kun je het certificaat plus de examenuitslag mailen en betalen (na controle) wij het betaalde examengeld terug.

Onbeperkt examens oefenen

Met de ingebouwde examentrainer kun je onbeperkt proefexamens maken. Je maakt een proefexamen en je krijgt direct de uitslag. Daarna wordt er weer een nieuw proefexamen gemaakt. Zo kun je blijven oefenen.

Gratis app

Werkt op alle besturingssystemen en zit in de cloud. 

Voorleesfunctie

Deze voorleesfunctie is een prima hulpmiddel voor mensen met dyslexie. Maar ook als je niet dyslectisch bent, is het een prima hulpmiddel bij het leren. Je neemt de leerstof beter op als je het leest en hoort.   

Feedback

Elke dag herhaling van de eerder foutief beantwoorde vragen, op die manier leer je van je fouten.

Filmpjes, foto's, plaatjes

De cursus bevat filmpjes, foto's en plaatjes voor als je meer beeldend leert.

Exameninformatie

Het examen Vaarbewijs wordt afgenomen door CBR. Mocht u niet over DigiD beschikken klik dan hier voor het aanvraagformulier.

Studieduur

De gemiddelde studieduur is 20 uur. De cursus Klein Vaarbewijs 1 bestaat uit vier lessen en bij elke les ongeveer honderd vragen. De vragen maak je online (je kunt ze niet downloaden).

Cursusboek 

Het fysieke cursusboek 'Studiewijzer Klein Vaarbewijs 1 & 2' (winkelwaarde € 21,95) zit digitaal in de cursus verwerkt. Alles wat in het fysieke boek staat, staat ook in de digitale cursus. Nu GRATIS bij de online cursus!

Verlengen

Je hebt twaalf maanden lang onbeperkt toegang tot de onlinecursus. Mocht je in die tijd de cursus niet afgerond hebben, kan de cursus  verlengd worden. Wanneer er niets is veranderd in de examenstof is de verlenging kosteloos.

Veelgestelde vragen

Wil je liever iemand
persoonlijk spreken?

Meer dan 120.000 mensen
gingen je voor

9.4
9.4 van 10 op basis van
64 beoordelingen.


 • 
  

  Ik heb vaarbewijs 1 bij jullie gevolgd en vandaag geslaagd.

  Ik heb vaarbewijs 1 bij jullie gevolgd en vandaag geslaagd. Bedankt. Met vriendelijke groet, Dennis

  Dennis

 • 
  

  Na 2x gezakt te zijn heb ik mij bij jullie aangemeld. Resultaat geslaagd

  Bedankt voor de cursus. Na 2x gezakt te zijn heb ik mij bij jullie aangemeld. Resultaat geslaagd. Ik heb deze training echt als supergoed ervaren. Nogmaals bedankt en nu het water op. Gr Edwin

  Edwin

 • 
  

  Snel, overzichtelijk en duidelijk

  Haalde graag het pasje voor de heb en om is een keer een rondje te varen. Voor zoiets heb ik liever alleen de lusten en niet de lasten. Door de online cursus (deels)...
  Haalde graag het pasje voor de heb en om is een keer een rondje te varen. Voor zoiets heb ik liever alleen de lusten en niet de lasten. Door de online cursus (deels) 1 avondje te volgen met de vragen te maken en 1 avondje het boek door te bladeren heb ik het weten te behalen. Doordat ik zelf helemaal geen ervaring heb met varen en de regels op het water kan ik hieruit concluderen dat dit zeker een goed en duidelijk boek en cursus is. Zeker aan te raden, vooral om de duidelijk taal en uitleg.
  Lees meer

  Michiel

 • 
  

  Zeer tevreden, ook over telefonisch advies

  Vooraf en tijdens de online training 2x gebeld met een hele kundige mevrouw die me uitstekend heeft geadviseerd en geholpen, ze nam ook alle tijd, waar zie je dat nog,...
  Vooraf en tijdens de online training 2x gebeld met een hele kundige mevrouw die me uitstekend heeft geadviseerd en geholpen, ze nam ook alle tijd, waar zie je dat nog, chapeau! Ook online cursus prima, 3 weekjes wat gestudeerd en geoefend en vaarbewijs is inmiddels binnen (3 foutjes).
  Lees meer

  Rienk

Stel een vraag

Heb je een vraag?

Heb je vragen over VBO, de onlinecursus of wil je graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.