Online cursussen

Online cursus Klein Vaarbewijs 1

€ 69
Je ontvangt direct de toegangscode

De cursus bestaat uit vier heldere lessen met veel oefenvragen en feedback. De lesstof kun je, 12 maanden, zo vaak doorlezen als je wilt. 

 • Gratis boek
 • 100% Slaaggarantie
 • Onbeperkt examens oefenen
 • Gratis app
 • Voorleesfunctie
 • Feedback
 • Filmpjes, foto's, plaatjes
 • Direct starten met de studie
 • 12 Maanden toegang

 

 • Stap 1

  Bestel jouw online cursus

 • Stap 2

  Ontvang direct de toegangscode

 • Stap 3

  Start met de studie

100% Slaaggarantie

Als je alle leerstof hebt doorgenomen en alle vragen 1 maal met goed gevolg doorlopen hebt zal de kennisopname 100% zijn en ontvang je automatisch het Certificaat van Deelname. Daarna ga je examen (bij CBR) doen. Mocht je onverhoopt niet slagen, dan kun je het certificaat plus de examenuitslag mailen en betalen (na controle) wij het betaalde examengeld terug.

Onbeperkt examens oefenen

Met de ingebouwde examentrainer kun je onbeperkt proefexamens maken. Je maakt online een proefexamen je krijgt direct de uitslag. Daarna wordt er weer een nieuw proefexamen gemaakt. Zo kun je blijven oefenen.

Gratis app

Werkt op alle besturingssystemen en apparaten. 

Voorleesfunctie

Deze voorleesfunctie is een prima hulpmiddel voor mensen met dyslexie. Maar ook als je niet dyslectisch bent, is het een prima hulpmiddel bij het leren. Je neemt de leerstof beter op als je het leest en hoort.   

Feedback

Elke dag herhaling van de eerder foutief beantwoorde vragen, op die manier leer je van je fouten.

Filmpjes, foto's, plaatjes

De cursus bevat filmpjes, foto's en plaatjes voor als je meer beeldend leert.

Exameninformatie

Het examen Vaarbewijs wordt afgenomen door CBR.

Studieduur

De gemiddelde studieduur is 20 uur. De cursus Klein Vaarbewijs 1 bestaat uit vier lessen en bij elke les ongeveer honderd vragen. De vragen maak je online (je kunt ze niet downloaden).

Cursusboek 

Het fysieke cursusboek 'Studiewijzer Klein Vaarbewijs 1 & 2' (winkelwaarde € 21,95) zit digitaal in de cursus verwerkt. Alles wat in het fysieke boek staat, staat ook in de digitale cursus. Nu GRATIS bij de online cursus!

Verlengen

Je hebt twaalf maanden lang onbeperkt toegang tot de onlinecursus. Mocht je in die tijd de cursus niet afgerond hebben, kan de cursus  verlengd worden. Wanneer er niets is veranderd in de examenstof is de verlenging kosteloos.

Veelgestelde vragen

Wil je liever iemand
persoonlijk spreken?

Meer dan 120.000 mensen
gingen je voor

9.5
9.5 van 10 op basis van
43 beoordelingen.


 • 
  

  Een fijne methode om te leren, ik ben erg enthousiast!

  Vandaag de cursus vaarbewijs 1 ontvangen. Wat een fijne methode om te leren, ik ben erg enthousiast! Met vriendelijke groeten, Lois

  Lois

 • 
  

  Erg fijne ervaring met het halen van Vaarbewijs 1

  Door Corona werd het examen verzet en verliep mijn leerperiode. Zonder enige twijfel werd deze verlengd, en mede dankzij de handige app en het leerboek ernaast in één...
  Door Corona werd het examen verzet en verliep mijn leerperiode. Zonder enige twijfel werd deze verlengd, en mede dankzij de handige app en het leerboek ernaast in één keer gehaald. Voor alle mensen die de cursus online willen doen; dit is echt een aanrader!
  Lees meer

  Jeroen

 • 
  

  Het lesmateriaal was goed en duidelijk te volgen.

  Gister geslaagd voor KV1. Het lesmateriaal was goed en duidelijk te volgen. Ik werd wel een beetje verrast tijdens het examen, ik had tijdens de studie veel examen...
  Gister geslaagd voor KV1. Het lesmateriaal was goed en duidelijk te volgen. Ik werd wel een beetje verrast tijdens het examen, ik had tijdens de studie veel examen training gedaan en daar scoorde ik toch gemiddeld 90% ,tijdens Examen had ik maar 60 punten van de 80 gehaald. Ik ben wel blij dat ik het gehaald had ;)
  Lees meer

  Wesley

 • 
  

  Erg waardevolle en goede opleiding

  Erg waardevolle en goede opleiding, met name de memotrainer is zeer handig! 5-12-20 examen VB1 gedaan en in 1x geslaagd met maar 4 foutjes! Dank ik ga snel op voor VB2 ook middels jullie leerstof!

  Jacob

Stel een vraag

Heb je een vraag?

Heb je vragen over VBO, de onlinecursus of wil je graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.