100%
Slaaggarantie

Bij Watersport- cursussen.nl krijg je 100% slagings- garantie

Er is in Nederland nauwelijks of geen opleiding te vinden die 100% garantie geeft op het resultaat van haar opleiding. Watersportcursussen.nl doet dat wel en daarom hebben we Vaarbewijsopleidingen (VBO) gevraagd hoe het komt dat zij die garantie wel kan geven. VBO zegt daarover het volgende.

Motivatie

Laat het duidelijk zijn dat we geen garantie geven op een gewone mondelinge opleiding. Het succes van een opleiding wordt niet bepaald door de docent en de kwaliteit van het lesmateriaal, de belangrijkste factor is de cursist zelf. Als de cursist alleen maar aanwezig is en niet serieus alle opdrachten maakt, is de kans klein dat hij slaagt. Als de cursist gemotiveerd en geïnteresseerd is, slaagt hij wel, vaak ook ondanks de docent.

Efficiënt

Bij de online cursussen is dat anders. In de cursus zit een volledig geautomatiseerde memotrainer die alleen die onderwerpen traint waar je niet goed in bent. Dat betekent dat je heel efficiënt leert. Bovendien is de leerstof helemaal beperkt tot de onderwerpen die werkelijk gevraagd worden (need to know). Een docent wil nog wel eens uitwijden over dingen die heel interessant en belangrijk zijn (nice to know) maar niet in het examen voorkomen. Dat is wel leuk maar in het kader van een examentraining niet handig.

Meetbaar

Het aller belangrijkste is echter dat we de cursist kunnen volgen. We kunnen van te voren al zien of hij of zij zal slagen of niet. Het systeem houdt alle prestaties nauwkeurig bij en als de kandidaat helemaal klaar is om examen te doen, krijgt de cursist het Certificaat van Deelname. Wij zijn er dan van overtuigd dat hij gaat slagen en als dat niet zo is, krijgt hij met het Certificaat van Deelname in ieder geval zijn cursusgeld terug. Maar we doen meer, we proberen er achter te komen waarom hij ondanks zijn goede studieresultaten toch niet geslaagd is. Vervolgens maken we samen met de cursist een studieplan om er voor te zorgen dat hij de volgende keer wel slaagt. Het gevolg van deze aanpak is dat uiteindelijk iedereen slaagt.

Voor meer informatie bekijk onze cursussen Vaarbewijs en Marifonie of bel 0162 - 32 33 96

Wij helpen je graag!

Liever direct contact?

Bel: 0162-32 33 96
Mail: kantoor@watersportcursussen.nl

Bezoekadres:
Vaarbewijsopleidingen (VBO)
De Slof 10-J
5107 RJ Dongen

Jouw vaarbewijs snel online

Haal snel jouw vaarbewijs
met een online cursus

Makkelijk en snel je klein vaarbewijs 1 en 2 halen, doe je met een online cursus van Watersportcursussen. Je studeert waar en wanneer je wil, met grote slagingskans en tegen lage kosten. Bij onze cursussen is een fysiek boek en examentraining standaard inbegrepen. Zo leer je op een prettige en effectieve manier en stap je al op korte termijn in je snelle motorboot!

  • Inclusief onbeperkt examentrainer
  • Fysiek boek inbegrepen
  • 100% slaaggarantie

Vind jouw dichtstbijzijnde cursuslocatie

Groot aanbod aan cursus
locaties door heel Nederland

Watersportcursussen beschikt over 30+ locaties in Nederland waar jij gemakkelijk en snel jouw examen kunt afronden. Bekijk snel het locatieoverzicht en vind gegarandeerd een locatie bij jou in de buurt!