100% slaaggarantie

100% Slaaggarantie

Geldt alleen voor de online cursussen van Vaarbewijsopleidingen (VBO). Als u de online cursus geheel en met goed gevolg hebt dooorlopen, ontvangt u het Certificaat van Deelname. U bent dan klaar om examen te doen. Als u onverhoopt niet slaagt, krijgt u het cursusgeld terug.

Uniek

De VBO online cursussen met een uniek trainingsprogramma zijn zo goed dat we deze garantie met een gerust hart kunnen geven. Tot nu toe zijn vrijwel alle cursisten die het Certificaat van Deelname hebben behaald direct de eerste keer geslaagd.  

Trainingsprogramma

Het trainingsprogramma is er op gebaseerd dat ALLES trainen niet efficient is en alleen veel tijd kost. Wat u al weet en waar u goed in bent, hoeft niet extra getraind te worden. Het is veel beter om extra tijd te besteden aan zaken die u nog niet zo goed beheerst. 

Hoe werkt het?

Na elk stukje leerstof maakt u de oefenvragen. Het is helemaal niet erg als u daarbij fouten maakt, maar het systeem onthoudt het wel. Vervolgens krijgt u middels speciaal trainingsprogramma de vragen die u fout hebt gemaakt nog een keer. Het is dan wel zaak dat u die vragen wel goed beantwoordt want u moet leren van uw fouten. Een paar foutjes maken is niet erg want u krijgt ze dan nog een keer. Net zo lang tot u alle vragen minimaal een keer goed beantwoord hebt. Dan krijgt u het Certificaat van Deelname en bent u klaar om examen te doen. Het werkt perfect. 

Geld terug

Als u na het behalen van Certificaat van Deelname op examen gaat en niet slaagt, stuur dan het certificaat plus de examenuitslag op naar VBO en u krijgt het examengeld terug. Maar we gaan ook samen met u bekijken hoe het in hemelsnaam mogelijk is dat u gezakt bent en wat er mis gegaan is. Het is de bedoeling dat u de volgende keer wel slaagt.

Alleen voor online cursussen.

We kunnen deze garantie alleen geven voor de online cursussen. Bij de online cursussen kunnen we zien of u serieus gewerkt hebt. Dat kunnen bij de verkoop van cursusboek, zelfstudie pakket of mondelinge cursus niet zien.