Examentrainer Klein Vaarbewijs 1

Examentrainer Vaarbewijs 1
Kosten: € 19,50

400 vragen en onbeperkt examens oefenen!

Examentrainer Vaarbewijs 1 

Tijdsduur: 4 maanden onbeperkt toegang

De online examentrainer is een prima hulpmiddel om je voor te bereiden op het examen Klein Vaarbewijs 1. Het is een mooie aanvulling op het cursusboek.

Onbeperkt examens oefenen

Je kunt met de examentrainer onbeperkt examens oefenen. Als je een examen gemaakt hebt, krijg je direct de uitslag. Daarna genereerd het systeem weer een nieuw examen. 

Let op!

Als je gebruik maakt van de VBO online cursus hoef je deze trainer NIET aan te schaffen. De examentrainer is standaard in de onlinecursus ingebouwd.

Werkt op alle besturingssystemen en apparaten. 

De examentrainer werkt op een smartphone (Iphone en android), tablet, laptop en PC (windows en apple).  

Examen

Je kunt het hele jaar door examen doen in een van de vijf examenlokaties, Alkmaar, Den Bosch, Zwolle, Zoetermeer en Dordrecht. Vergeet niet tijdig een examen af te spreken; kosten € 42,-. Voor aanmelden examen klik hier. Als je geslaagd bent krijg je een combipas Klein Vaarbewijs 1 + ICC inland waters in creditcard formaat. 

Gratis online voorbeeldexamen

Voor een gratis Klein Vaarbewijs examen met tips van het examen instutuut voor het Klein Vaarbewijs (VAMEX) klik hier.

Review

SNELLE BOTEN

Vaarbewijs gevolgd met succes.

De (internet) cursus vaarbewijs met succes gevolg via VBO. Zeer tevreden over lesmateriaal(blijkt wel uit de hoge scores na examen) en de service verleent door VBO. Zeker een aanrader!

Schrijf zelf een beoordeling

Schrijf zelf een beoordeling

Plaats uw reactie en ontvang gratis het meeslepende boek "Zeebonken en Zeehelden"! 

Schrijf zelf een beoordeling


Zij gingen u voor

Reacties cursisten

Reactie van

Bob Bolten

Plaats

.

 

"Ik wil u en de organisatie heel erg bedanken! ik heb het Vaarbewijs 1 examen gehaald met 78 punten (van de 80) hoogste score op 40 kandidaten op die dag voor mij. Ik vond de combinatie het grote boek en de online lessen heel prettig. Soms is het prettig te lezen uit het boek, makkelijk waar dan ook. en dan per gelegenheid de vragen maken op de PC. Ook vond ik de filmpjes van ervaren schippers in de online cursus heel fijn. Wat ik óók heel fijn vond dat de lessen kort zijn en daardoor veel beter te onthouden. Met de vragen die best wel pittig zijn, kreeg je een goede indruk, van wat je kunt verwachten op een examen. (zelfde manier online) Dan de memo trainer met vragen die je vaak fout deed, weer te herhalen. het proefexamen met de tijdwaarneming, precies zoals op het examen. Dan de enorme vragen die je kunt creëren om te oefenen. Top! Dus 100% slaging's garantie hebben jullie zeker waar gemaakt! Groet Bob Bolten "