Online cursussen Klein Vaarbewijs 1

Online cursus Klein Vaarbewijs 1
Kosten: € 69,-

100% Slaaggarantie
Cadeautje, Boek (21,95) gratis.

Onlinecursus Klein Vaarbewijs 1 

Met standaard:

  • Gratis app 
  • Onbeperkt examens oefenen
  • Slaaggarantie
  • Voorleesfunctie
  • Feed back 
  • Filmpjes, foto's, plaatjes

De complete opleiding Klein Vaarbewijs 1 bestaat uit vier heldere lessen met veel oefenvragen en feedback. De lesstof kun je zo vaak doorlezen als je wilt.  

Werkt op alle besturingssystemen en apparaten. 

De cursus werkt op een smartphone (Iphone en android), tablet, laptop en PC (windows en apple).  

Onbeperkt examens oefenen

Met de ingebouwde examentrainer kun je onbeperkt proefexamens maken. Je maakt online een proefexamen, je krijgt direct de uitslag. Daarna kun je gelijk weer een ander proefexamen maken. Zo kun je blijven oefenen. De Vamex, https://www.vamex.nl/inschrijven/direct-inschrijven neemt de examens af.

100% Slaaggarantie

Als je alle leerstof hebt doorgenomen en alle vragen 1 maal met goed gevolg doorlopen hebt zal de kennisopname 100% zijn en ontvang je automatisch het Certificaat van Deelname. Daarna ga je examen doen. Mocht je onverhoopt niet slagen, dan kun je het certificaat plus de examenuitslag mailen en betalen wij het betaalde examengeld terug.

Voorleesfunctie

Deze voorleesfunctie is een prima hulpmiddel voor dyslectici. Maar ook als je niet dyslectisch bent, is het een prima hulpmiddel bij het leren. Je neemt de leerstof beter op als je het leest en hoort.  

Feedback

Dagelijks krijg je vragen (mail/app) over de onderwerpen die je eerder foutief beantwoord hebt. Op deze manier leer je van je fouten.

Filmpjes, plaatjes, foto's

Voor iedereen die meer visueel is ingesteld wordt er gebruik gemaakt van aanvullende filmpjes, foto's en duidelijke plaatjes.

Tijdsduur: 4 maanden onbeperkt toegang

De gemiddelde studieduur is 20 uur. De cursus Klein Vaarbewijs 1 bestaat uit vier lessen en bij elke les ongeveer honderd vragen. De vragen maak je online (je kunt ze niet downloaden).

Cursusboek 

Het cursusboek 'Studiewijzer Klein Vaarbewijs 1 & 2' (winkelwaarde € 21,95) zit digitaal in de cursus verwerkt. Alles wat in het boek staat, staat ook in de digitale cursus.

Verlengen 

Je hebt vier maanden lang onbeperkt toegang tot de onlinecursus. Mocht je in die tijd de cursus niet afgerond hebben, kan de cursus voor € 20,- voor vier maanden verlengd worden.

Verleng uw cursus gemakkelijk online >

Klein Vaarbewijs 1 (ICC inland waters)

Het Klein Vaarbewijs 1 is bedoeld voor het klein binnenwater zoals rivieren, meren en plassen. Voor ruim water, zoals Ooster- of Westerschelde, IJsselmeer of Wadden, is Klein Vaarbewijs 2 (VB 2) verplicht.
Onderwerpen die tijdens de VB 1 studie worden behandeld zijn: de manoeuvreereigenschappen van een schip; de veiligheid; de betonning; het berekenen van waterdiepte en brughoogte; de betekenis van het weerbericht; de op de binnenwateren geldende reglementen; de voorrangsregels.

 

Examen

Je kunt bijna dagelijks examen doen in een van de vijf examenlokaties, Alkmaar, Den Bosch, Zwolle, Zoetermeer en Dordrecht. Vergeet niet tijdig een examen af te spreken; kosten € 42,-. Voor aanmelden examen klik hier.
Als je geslaagd bent krijg je een pas Klein Vaarbewijs 1 + ICC inland waters in creditcard formaat. 

Gratis online voorbeeldexamen

Voor een gratis Klein Vaarbewijs 1 examen met tips van het examen instituut: klik hier.

100% slaaggarantie

Review

SNELLE BOTEN

Vaarbewijs gevolgd met succes.

De (internet) cursus vaarbewijs met succes gevolg via VBO. Zeer tevreden over lesmateriaal(blijkt wel uit de hoge scores na examen) en de service verleent door VBO. Zeker een aanrader!

Schrijf zelf een beoordeling

Schrijf zelf een beoordeling

Plaats uw reactie en ontvang gratis het meeslepende boek "Zeebonken en Zeehelden"! 

Schrijf zelf een beoordeling


Zij gingen u voor

Reacties cursisten

Reactie van

Edwin

Plaats

.

 

"Zeer tevreden over de VBO opleiding. Zowel het boek als de online tool en de app zijn zeer gebruiksvriendelijk en sluiten naadloos op elkaar aan. Vragen die ik stelde aan de organisatie en zelfs de auteur van het boek werden snel en vriendelijk beantwoord. Top service !!! Heb beide vaarbewijzen binnen 4 weken kunnen halen met goede examenresultaten. Dank aan VBO en Ben Ros"