Examentrainer Online examentrainer Marifonie

Online examentrainer Marifonie
Kosten: € 19,50

400 vragen en onbeperkt examens oefenen!

Examentrainer Marifonie

Tijdsduur: 4 maanden onbeperkt toegang

De online examentrainer is een prima hulpmiddel om je voor te bereiden op het examen Basiscertificaat Marifonie. Het is een mooie aanvulling op het boek cursusboek of een mondelinge cursus.

Onbeperkt examens oefenen

Je kunt met de examentrainer onbeperkt examens oefenen. Als je een examen gemaakt hebt, krijgt je direct de uitslag. Daarna genereerd het systeem weer een nieuw examen. 

Let op:

Als je gebruik maakt van de VBO online cursus hoef je deze trainer NIET aan te schaffen. De examentrainer is standaard in de onlinecursus ingebouwd.

Werkt op alle besturingssystemen en apparaten. 

De examentrainer werkt op een smartphone (Iphone en android), tablet, laptop en PC (windows en apple).  

EXAMEN

VBO is door de minister aangewezen als examinerende instantie voor Marifonie en Marcom-B. Als landelijk examinator voor de watersport organiseren we minimaal een keer per maand op zaterdagochtend op diverse plaatsen een schriftelijk examen Marifonie en Marcom-B. Voor aanmelden voor het examen klik hier. Het marifonie examen kost  € 61,-.
Voor gratis proefexamen klik hier.

REGISTRATIE

Een marifoon is een maritime zender en een zender moet geregistreerd worden bij het het Agentschap Telecom. Voor registratie klik hier.

VBO Examenbureau

VBO Examenbureau

Marifonie, Marcom-B, Watersportcertitificaat 

Review

MARIFONIE EN MARCOM-B

Mijn marifonie-basis certificaat gehaald.

Op de dagcursus met direct examen er achteraan , eerst een week alles doorgelezen en toen deze dag 46 punten gehaald en geslaagd. ipv volledige zelfstudie is dit zeer ontspannen en goed gegaan.

Schrijf zelf een beoordeling

Schrijf zelf een beoordeling

Plaats uw reactie en ontvang gratis het meeslepende boek "Zeebonken en Zeehelden"! 

Schrijf zelf een beoordeling


Zij gingen u voor

Reacties cursisten

Reactie van

Rob Ramp

Plaats

Zaltbommel

 

"Gisteren in Zalk mijn marifonie-basis certificaat gehaald op de dagcursus met direct examen er achteraan , eerst een week alles doorgelezen en toen deze dag. 46 van de 50 punten en geslaagd. ipv volledige zelfstudie is dit zeer ontspannen en goed gegaan , compliment voor deze mogelijkheid. Tevens dank aan de cursus leider. M.v.g. Rob"