Hiswa te water

Méér dan 300 boten in de haven, fraaie stands op de kade en interessante lezingen voor elk type watersporter – de HISWA te water Virtual Boat Show heeft het allemaal! Neem een kijkje bij uw favoriete bootmerken en profiteer van aantrekkelijk beursaanbiedingen. Van 2 tot en met 6 september kunt u zelfs live chatten met de deelnemers. Dit tijdens de openingstijden van de beurs.

Vanwege het coronavirus wordt er in 2020 geen fysieke beurs georganiseerd. In plaats daarvan is er dit jaar de virtuele boatshow. Hiermee beleeft u de HISWA te water online met een digitale Batavia Haven vol interessant (boot)aanbod, beursaanbiedingen en lezingen. Ook worden er verspreid door het land diverse Open Huis events georganiseerd door de deelnemers. De HISWA te water Virtual Boat Show duurt van 2 tot en met 6 september 2020, maar vanaf begin augustus kunt u een groot deel van de beurs al online beleven op deze website.

De officiële 37ste editie van de HISWA te water vindt in 2021 plaats – en uiteraard in Batavia Haven Lelystad. De haven zal dan van 1 tot en met 5 september weer worden omgetoverd tot het walhalla voor ieder type watersporter. Klik hier voor meer informatie.