VAMEX waarschuwt voor te eenzijdige voorbereiding en misleidende informatie

De VAMEX, het onafhankelijk exameninstituut voor het Klein Vaarbewijs, waarschuwt voor te eenzijdige voorbereiding en misleidende informatie. Op de VAMEX site lezen we het volgende.  

Vragen oefenen niet voldoende

“Een kandidaat die zich uitsluitend of voornamelijk voorbereidt door te oefenen op de in de markt aangeboden examenvragen zal daar in de regel niet voldoende aan hebben. VAMEX toetst primair inzicht en begrip van de examenstof.”

Misleidende informatie

“Partijen die o.a. via internet oefenvragen aanbieden die ‘gelijk zijn aan het echte vaarbewijsexamen’ verstrekken onjuiste en misleidende informatie. De examenvragen van VAMEX zijn niet openbaar en verschillen van de oefenvragen die uitgevers en opleiders beschikbaar stellen.” Voor meer informatie kijk op www.vamex.nl  

Altijd actueel

VBO volgt de ontwikkelingen betreffende de examens op de voet. Door middel van de Studiewijzer en de daarbij behorende errate en aanvullingen worden de VBO cursisten geïnformeerd over veranderingen in wetgeving en examinering.   

Snel en gegarandeerd goed voorbereid

Met de vernieuwde VBO online cursussen wordt u gegarandeerd goed voorbereid op het examen. Mocht u na het met goed gevolg afronden van de online cursus onverhoopt zakken, krijgt u het volledige cursusgeld terug. Als u stevig doorwerkt, kunt u de cursus binnen twee weken afronden en examen doen