Boeken Studiewijzer Watersportcertificaat

Studiewijzer Watersportcertificaat
Kosten: € 19,-

Studiewijzer Watersport Certificaat

Voor alle niet snel varende boten tot 15 meter

WATERSPORT CERTIFICAAT

Met het Watersport Certificaat kunt u in binnen- en buitenland aantonen dat u conform de Nederlandse wet- en regelgeving in Nederland op alle binnenwateren en op zee mag varen met een zeil- of motorboot met een lengte tot 15 meter en niet sneller dan 20 km/uur.
Het Watersport Certificaat geëxamineerd door Vaarbewijsopleidingen (VBO).

Samensteller Ben Ros is zowel watersporter als onderwijsdeskundige. Hij was vijfentwintig jaar lang conrector van een grote scholengemeenschap voor MAVO, HAVO en VWO voor volwassenen. Watersport is zijn passie en vanaf zijn jeugd vaart hij al met allerlei boten en bootjes in binnen- en buitenland. Ook heeft hij jarenlang voor de ANWB motorboot- en zeilbootflottieljes naar Engeland begeleid.

Dit boek wordt gebruikt bij alle Vaarbewijscursussen van Vaarbewijsopleidingen (VBO).

Basiskennis

In het boek wordt ruim aandacht besteed aan de nautische basiskennis, veiligheid, voorrangsregels en basiskennis navigatie die nodig is het varen met niet snelle (zeil)boten. 

Aansluiting op Klein Vaarbewijs

De opleiding Watersport Certificaat is voor de mensen die later met snelle boten willen gaan varen een prima opstapje naar het Klein Vaarbewijs. 

Online examen

Als u de hele cursus met goed gevolg doorlopen hebt, ontvangt u via de computer het Certificaat van Deelname. Met het Certificaat van Deelname kunt u bij het Watersport Certificaat aanvragen. 

VBO Examenbureau

VBO Examenbureau

Marifonie, Marcom-B, Watersportcertitificaat 

watersport certificaat
watersport certificaat

Zij gingen u voor

Reacties cursisten

Reactie van

Ton van Wieringen

Plaats

.

 

"Prima cursus. Leuke lessen die heel goed ondersteund worden door de memotrainer in een tempo dat je zelf kunt bepalen. Vandaag mijn vaarbewijs 2 gehaald."